Voor meer informatie
contact 0031-20-6909046

Cursussen

Computerbrain heeft al een aantal jaren succesvol computercursussen verzorgt voor inwoners van Amsterdam Zuidoost, dit in opdracht van het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, UWV en DWI. Computerbrain heeft veel positieve feedback gehad en hoopt nog meer inwoners blij te kunnen maken met een goed verzorgde computercursus dat wordt beloond met een diploma aan het eind.

Basis Computercursus 2015 is mede door het Stadsdeel Zuidoost gefinanceerd


Microsoft Word

In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Word hét tekstverwerkingsprogramma. Beheersing van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook voor steeds meer banen een vereiste. Met de cursus Word leer je de veelzijdigheid van dit pakket kennen. Je leert Word op professioneel niveau gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als een enorm veelzijdig pakket om documenten te maken inclusief figuren, tabellen en grafieken. Zo leer je documenten te maken voor internet en hoe je sjablonen en etiketten maakt. Ook leer je te werken met macro's. Doordat je straks alle mogelijkheden van het programma kent, werk je veel efficiënter en bespaar je dus veel tijd!

Excel voor Gevorderden

In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook voor steeds meer banen een vereiste. Met de cursus Excel leer jij Excel op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, budgetten, diagrammen en formulieren te maken.

Microsoft Access

Deze cursus is geschikt voor iedereen die werkt met grote hoeveelheden informatie. Bijvoorbeeld om een klantenkaartenbak aan te leggen, ledenadministratie te voeren, of de verscheidenheid van producten in kaart te brengen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om eventueel een lijst per leverancier samen te stellen, om te weten waar men bepaalde producten bestelt. Samengevat is Access een kaartenbakprogramma waarbij uw eigen toepassing het pakket interessant maakt. Voorkennis; Enige werkervaring met de computer is wel gewenst.

PowerPoint Versie: 2016

Wil je een flitsende presentatie kunnen geven met behulp van multimedia? Zo’n presentatie waarmee je de aandacht van je toeschouwers moeiteloos vasthoudt? Leer dan alle mogelijkheden van PowerPoint kennen. Leer bijvoorbeeld hoe je filmpjes toevoegt aan je presentatie en leer te werken met thema’s. Met deze cursus doe je niet alleen de juiste kennis op, je brengt je kennis ook meteen in de praktijk! Tijdens de cursus maak je opdrachten die je opstuurt naar je docent. Binnen enkele dagen krijg je bruikbare feedback waarmee je verder kunt. Zo heb je het maken van een professionele presentatie al na vier maanden volledig onder de knie!.

Onze kernwaarden zijn:

Commitment:

SJVC en onze cursisten gaan een wederzijdse commitment met elkaar aan: SJVC verleent diensten met maximale inzet naar beste behoren iedere bewoner (m/v) die gebruik maakt van onze dienstverlening en de cursisten leveren een maximale inspanning om kennis en vaardigheden aan te leren en zijn dienstbaar ten opzichte van andere cursisten. Het niet nakomen van verplichtingen heeft te allen tijde actie tot gevolg om de prestatie te verbeteren. Bij uitblijven van gewenst resultaat neemt SJVC definitieve maatregelen die kunnen leiden tot het beëindigen van de samenwerkingsrelatie met de cursist(e) of met de docent(e) in kwestie.